Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Banned/Coder/Designer
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    1,349

    Default news list not showing

    no list when clicking the news in front page
    in view_new.tpl
    there is
    Code:
    <div class="content">
    	<div class="tableContent2">
    		<div class="titTable2">
    			{TITLE}
    		</div>
    		<div class="padding">
    <!-- BEGIN list -->
    			<p><a href="viewnew.php?id={list.ID}">{list.TITLE}</a> - {list.DATE}</p>
    <!-- END list -->
    <!-- BEGIN news -->
    			{news.CONT}
    <!-- END news -->
    		</div>
    	</div>
    </div>
    so code says there is List.
    But when read the news there is no list in it,

  2. #2
    Super Moderator/Coder/Designer nay27uk's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Leicester, UK
    Posts
    3,612

    Default

    its if you have more than one news item I belive then the list kicks in i think

    for example you have a few new items like testing news 1, testing news 2, testing news 3 ect

  3. #3
    Banned/Coder/Designer
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    1,349

    Default

    nothing kicks in i have 11 news items
    and shows only 5 latest on front page so rest is not for the user to be found

  4. #4
    Super Moderator/Coder Box Lot's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Deep in Code & CSS!
    Posts
    2,493

    Default

    Admin-Settings. Default is 5.



    Everyone should try to replicate Bugs & post results

    • I wont respond to users who;

    -Repeatedly ask for help & don't make the above simple contribution to the project
    -Don't follow rules or search for solutions.

    -Clearly haven't reviewed the WeBid Admin. and/or tested a simple scenario on their site.

  5. #5
    Banned/Coder/Designer
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    1,349

    Default

    yes box lot that´s perfect like it not over populate the front page and only show recent 5
    but problem is the list inside news message is missing.

  6. #6
    Registered User/Coder pani100's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    London
    Posts
    1,609

    Default

    Hello Dahlsvarehus.com,
    Its not missing. Its all there, just someone never put a button or something.
    If you view your news and change your address bar to id=0, magic....

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •