Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Super Moderator/Coder/Designer nay27uk's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Leicester, UK
    Posts
    3,556

    Default New MOD: Logo Upload Via Admin

    Hi all Just posted a new mod that allows you to upload a new site logo Via the admin interface.

    The thread is here although not yet accepted by Ren.

    If you install it please mark it as installed

  2. #2
    Banned/Coder/Designer
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    1,349

    Default

    nay too many threads about same i follow link in your comment so wasent aware about "not yet accepted by Ren" so send you PM about it not working . lol waste of time then,
    Last edited by Dahlsvarehus.com; 18-05-2012 at 07:17 AM.

  3. #3
    Super Moderator/Coder/Designer nay27uk's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Leicester, UK
    Posts
    3,556

    Default

    yeah bit strange that one when my avatar upload mod was not accepted it could still be downloaded.

    I will put the zip in this hread till ren accepts it.

    Follow instructions on the mod thread for install
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	sitelogo.jpg 
Views:	24 
Size:	74.1 KB 
ID:	1315  
    Attached Files Attached Files
    Last edited by nay27uk; 14-04-2012 at 04:12 PM.
    1 out of 1 members found this post helpful.

  4. #4
    Banned/Coder/Designer
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    1,349

    Default

    ok installed.
    had to change the path to image in my theme so it points to the logo in root of my theme folder as the default theme does,
    my bad lol,
    (think logo in default theme is misplaced should be in the themes/default/img folder, like the rest of the images (that one was for renlok))

    like if uploader renamed the file to logo.jpg

    ADDED;ignore this ^
    My bad, had removed the {LOGO} from my theme code changed it back. no problems
    Last edited by Dahlsvarehus.com; 20-05-2012 at 06:15 AM.

  5. #5
    Super Moderator/Coder/Designer nay27uk's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Leicester, UK
    Posts
    3,556

    Default

    It dont rename the extention as far as I know. it keeps the extention of what ever file you upload so if you upload a .bmp the image will still be a .bmp

  6. #6

    Default

    Awesome thanks nay27uk!

  7. #7
    Super Moderator/Coder/Designer nay27uk's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Leicester, UK
    Posts
    3,556

    Default

    Quote Originally Posted by alshelby View Post
    Awesome thanks nay27uk!
    no problem I am glad it helped you

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •