Default image not getting selected and thumbnail not visible

Discussion in 'Theme Support' started by vishwas, Feb 29, 2012.

  1. vishwas

    vishwas New Member

    Joined:
    Feb 26, 2012
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Hello,

    While selling any item, on upload picture screen, I am successfully able to upload any image(s) but can not make it as default image.
    When I click on default checkbox, it does not gets checked. Even when I click on Save Thumbnail, default checkbox does not get checked.
    As a result no default picture gets selected and no image is displayed as thumbnail alongwith item.
    Though images are displayed in picture gallery but default image is not available.

    Please advise how can I correct this.

    Regards,
    Vishwas
     
  2. nay27uk

    nay27uk Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Messages:
    4,010
    Likes Received:
    278
    Answered in your duplicate thread
     
  3. luxury

    luxury New Member

    Joined:
    Jun 12, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Ok what is a duplicate thread ? everyone on here is not all php savvy you know!! Please explain what that is! I am having the same issues!!
     
  4. Box Lot

    Box Lot Super Moderator Staff Member Developer

    Joined:
    Dec 18, 2008
    Messages:
    2,551
    Likes Received:
    129
    Last edited: Jun 24, 2012
  5. Guest

    Guest Guest

    or use my mod upldgallery_fix
    it removes the crop function,
    and resize on upload to specified maximum height,
    makes it more easy to use.
    tested om webid 1.0.4 and working now. :)
    go get it from here upldgallery_fix
    (dont forget to rate it and mark it as installed)
     

Share This Page