1.2.1 Can't add users

Discussion in 'General Support' started by Germar Groot Hulze, Mar 18, 2020.

  1. Germar Groot Hulze

    Germar Groot Hulze New Member

    Joined:
    Mar 17, 2020
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Hi, im new to WeBid,

    I installed WeBid, but somehow i cant add users.
    Is there somthing I didn't do correct or what is the problem?
    Can someone help me with this please?

    Regards Germar
     
  2. thzoon

    thzoon New Member

    Joined:
    Aug 16, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hi Germar,

    I'm also new to WeBid and would you be able to check if the users table is created after the installation?

    If it is not then chances are you having the same issue as I have when installing WeBid.
    To solve this issue, open the /install/sql/dump.inc.php and locate `lastlogin` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00' in the file and change it to `lastlogin` datetime NOT NULL default CURRENT_TIMESTAMP.
    You will have to redo the installation and this should create the users table which will allow you to add new users.

    Regards,
    thzoon
     
  3. Germar Groot Hulze

    Germar Groot Hulze New Member

    Joined:
    Mar 17, 2020
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Hi thzoon,

    I installed WeBid local on my pc (test purpose) and it seems thats the problem. I installed it now on my host and there it works fine. But I shall try it on my local!
    Regards and thanks.
    Germar
     

Share This Page