0000636: Edit auction description not working on new admin themes

Discussion in 'General Support' started by Mark Skyscraper, Jan 25, 2019.

  1. Mark Skyscraper

    Mark Skyscraper New Member

    Joined:
    Jan 21, 2019
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Actually, it was not just the auction description "not working", that is not loading (or updating) into the admin textbox. In addition, the database was not being updated in the edit auction admin function in the "process changes" button click, it was bypassing everything after the textarea "description" load error, not really sure exactly why or if I described it correctly. But anyways, it is fixed below if anyone has had trouble editing an auction with the adminModern template in use, at least on my end, this works:

    The tpl_adminModern_editauction.tpl.php file has this error:

    Erred version:Line32

    <td align="right"><?php echo ((isset($this->_rootref['L_018'])) ? $this->_rootref['L_018'] : ((isset($MSG['018'])) ? $MSG['018'] : '{ L_018 }')); ?></td>
    <td><textarea name="description" cols="40" rows="8"><?php echo (isset($this->_rootref['DESC'])) ? $this->_rootref['DESC'] : ''; ?></textarea></td>

    When fixed to this, the decription shows and the auction is actually updated in the process:

    Fixed:
    <td align="right"><?php echo ((isset($this->_rootref['L_018'])) ? $this->_rootref['L_018'] : ((isset($MSG['018'])) ? $MSG['018'] : '{ L_018 }')); ?></td>
    <td><textarea name="description" cols="40" rows="8"><?php echo (isset($this->_rootref['EDITOR'])) ? $this->_rootref['EDITOR'] : ''; ?></textarea></td>
     

Share This Page