Recent Activity

Activity stream for all registered members at WeBid Support.

  1. david62311 replied to the thread 1.2.1 Auction Thumbnail Image doesn't load in 1.2.2.

    The way it reads here: It's looking to connect to a temporary filename like...

    Apr 19, 2019 at 4:33 AM
  2. fireballbrady replied to the thread 1.2.1 Auction Thumbnail Image doesn't load in 1.2.2.

    Not using a custom template. Standard on all things. Am going to try a different Vm and see if running this on WAMP vs LAMP has any...

    Apr 18, 2019 at 10:23 PM
  3. geoffrey foggon replied to the thread 1.2.1 Auction Thumbnail Image doesn't load in 1.2.2.

    Checked out your link are you using a custom template because that could be causing the issue

    Apr 18, 2019 at 9:19 PM
  4. Dustan Davis replied to the thread Custom End Time Mod.

    Hey guys! Would any of you would like to try and update this mod to work with the most current version? This would be awesome if we can...

    Apr 18, 2019 at 4:52 PM
  5. fireballbrady replied to the thread when uploading pictures to auction 1.5m.

    Hey Steve, Did you ever find a fix for this? Thanks, Fireball Brady

    Apr 17, 2019 at 9:57 PM
  6. fireballbrady replied to the thread 1.2.1 Auction Thumbnail Image doesn't load in 1.2.2.

    @david62311 I have spent several hours searching the forums for a fix for this. As of now I have come up empty handed. I will continue...

    Apr 17, 2019 at 9:14 PM
  7. Ben replied to the thread 1.2.1 Auction Thumbnail Image doesn't load in 1.2.2.

    A chat bot is a good idea. For me the solution of the images not shown cannot be found in the Forum. I want to donate with pleasure, but...

    Apr 17, 2019 at 1:20 PM
  8. david62311 replied to the thread 1.2.1 Auction Thumbnail Image doesn't load in 1.2.2.

    It's been the biggest problem since the version has come out two years ago. It's widely posted about and there are solutions are the...

    Apr 17, 2019 at 12:29 AM
  9. fireballbrady replied to the thread 1.2.1 Auction Thumbnail Image doesn't load in 1.2.2.

    Warning [2] getimagesize(/var/www/html/odstgive2/uploaded/55blbt48aubh28kdclivse9b70/o_1d8joaaps1qk215iuc4lrj41fhub.JPG): failed to open...

    Apr 16, 2019 at 8:07 PM
  10. fireballbrady replied to the thread 1.2.1 Auction Thumbnail Image doesn't load in 1.2.2.

    Hey Team, I have also reinstalled for the umpteenth time. I am getting the same getthumb.php line 27 error in my logs. I have gone...

    Apr 16, 2019 at 8:03 PM
  11. Ben replied to the thread 1.2.1 Auction Thumbnail Image doesn't load in 1.2.2.

    TOOLS >> ERROR LOG Warning [2] fopen(o_1d8ev3jjo34qntg1s901q19ss8a.jpg): failed to open stream: No such file or directory on...

    Apr 16, 2019 at 7:58 PM
  12. Ben replied to the thread 1.2.1 Auction Thumbnail Image doesn't load in 1.2.2.

    I reinstalled everything for the 4th. No result. Cmod 777, 775, 644 everything tried nothing helps. The images are in the webid /...

    Apr 16, 2019 at 7:54 PM
  13. fireballbrady replied to the thread 1.2.1 Auction Thumbnail Image doesn't load in 1.2.2.

    I reset the permissions for the upload and upload cache folders and still have the same issue as Ben. Gonna try one last install.

    Apr 16, 2019 at 7:02 PM
  14. fireballbrady replied to the thread 1.2.1 Auction Thumbnail Image doesn't load in 1.2.2.

    My site is on an internal network, but I will go through and reset permissionsj and see if that helps.

    Apr 16, 2019 at 6:41 PM
  15. Ben replied to the thread 1.2.1 Auction Thumbnail Image doesn't load in 1.2.2.

    Hi Do you already have images on your auction site? I have exactly the same problem and cannot find a solution.

    Apr 16, 2019 at 4:19 PM
Loading...