PDA

View Full Version : How to change encoding in the auction



rantnik
29-10-2008, 12:42 PM
Now encoding is "ISO-8859-1". I need to change this encoding to UTF8 or Windows-1251.
How to do this?

rantnik
29-10-2008, 12:49 PM
it would be convenient to change encoding in the administrative section (in the future)

renlok
29-10-2008, 02:30 PM
well you change it in the language file atm.
I dont think it would be very useful to have that editable in the admin section but ill change the default encoding to UTF-8

rantnik
29-10-2008, 05:07 PM
found, thank you