PDA

View Full Version : [0.7.3 RC2] No bidding?



Uldtot
25-01-2009, 04:38 PM
HE, i cannot bid on any items at all in RC2 0.7.3

i select how many i want to bid on and the amounti want to pay... click bid and then the page goes blank... the header still there and guessing footer too.. (i removed data from footer)

Uldtot
25-01-2009, 04:50 PM
the databse from previous bug did not fix this. still a bug. ( just to let you know) :D

update: php error reporting ON

Uldtot
27-01-2009, 11:22 PM
renlok can you help me? still got this bug, and cant realy find out why.. page just goes blank

goes blank in new RC too.

Uldtot
27-01-2009, 11:30 PM
nevermind i know why...
the bid.html in default theme was not uploaded... :/
did you change the name ernlok or did i just forget to upload it ? :D

renlok
28-01-2009, 09:30 PM
oh sorry i forgot, yeah i changed the name of the 2 bid template files

Uldtot
28-01-2009, 09:51 PM
what the new names for them.

one of them bid.html and the other?
havent seen more bugs, but if you changed to there should be more errors ni my theme :D

renlok
28-01-2009, 10:16 PM
oh no lol nevermind it was just bid.html i renamed my bad.

Uldtot
28-01-2009, 11:10 PM
oh no lol nevermind it was just bid.html i renamed my bad.
then its fixed lol :D